logo zevij

over zevij-necomij

 

Zevij-Necomij is een inkooporganisatie voor de technische groothandel en de ijzerwarenvakhandel. Het uitgebreide assortiment omvat alle producten op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, machines en hang- en sluitwerk. Samenvoeging van de activiteiten leidt nu tot een verbetering van de inkooppositie voor alle aangesloten groothandels, maar ook tot een forse kostenverlaging.  

 

Leden

De bij Zevij-Necomij aangesloten ondernemingen zijn groothandelsorganisaties in ijzerwaren en gereedschappen. Ondernemers die regionaal opereren en zich richten op de professionele klant in de bouwnijverheid en industrie. Gezamenlijk zijn deze organisaties goed voor meer dan 575 vestigingen, verspreid over heel Nederland en België. Kijk hier voor de aangesloten groothandels. Elke vestiging staat garant voor een breed, kwalitatief hoogwaardig en tegelijk scherp geprijsd assortiment.

 

Leveranciers

Voor leveranciers is Zevij-Necomij al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner waar het gaat om betalingszekerheid, marktontwikkeling en omzetgroei. Bij het selecteren van leveranciers gaat Zevij-Necomij zorgvuldig te werk en worden strikte criteria toegepast. Criteria voor kwaliteit, betrouwbaarheid, prijsniveau en het nakomen van afspraken en leveringsvoorwaarden.

 

Klik hier voor de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden