logo zevij

D Soft

 

D Soft is de service provider die Zevij-Necomij helpt om ketenoptimalisatie te creëren op het gebied van automatisering.

 

Zevij-Necomij gebruikt het berichtenplatform Doctrails, het EDI Portaal, om al het EDI verkeer tot stand te brengen.

 

Doctrails

DocTrails zorgt voor een automatische en gecertificeerde uitwisseling van berichten tussen verschillende ERP-systemen. Bedrijven leveren de gegevens aan in hun gestructureerde formaat. Indien nodig wordt de data geconverteerd naar XML of PDF en voorzien van een elektronische handtekening gebaseerd op een geavanceerd of een gekwalificeerd certificaat. De elektronische berichten worden naar de klanten gestuurd of ter beschikking gehouden in het portaal. Dit zijn niet alleen facturen, maar ook de order, orderbevestiging en pakbon.

 

Een groothandel die 10.000 facturen verwerkt, bespaart al gauw € 40.000,-.

 

De hele administratieve stroom die parallel loopt aan de supply chain wordt daarmee enorm gestroomlijnd: facturen zijn sneller bij de klant, voorraadposities sneller bijgewerkt en inputfouten worden voorkomen. Het digitaal verwerken van de documentenstromen levert leveranciers én groothandels werkelijk voordeel op. D Soft kan daarbij als één van de weinigen garanderen dat de verzending volstrekt veilig gebeurt. Niet voor niets werken ook overheden, KPN en ArcelorMittal met dit systeem.

 

Zie www.dsoftnederland.nl voor meer informatie.