logo zevij

Programma & Sprekers


09:45 Ontvangst met koffie

10:15 Opening dagvoorzitster Sofie van den Enk

10:30 Openingswoord Marc de Dobbelaere

10:50 Paul Bessems over Blockchain in de praktijk

11:10 Ruben Mersch: Oogkleppen

11:30 Leverancier van het jaar 2019

12:00 Netwerklunch

13:30 Mathijs Bouman: Bouw & Industrie Benelux

14:15 Scheidsrechter Björn Kuipers

15:00 Borrel

 

 

Sprekers 

 

Sofie van den Enk
Net als vorig jaar zal Sofie van den Enk met haar gevoel voor humor en scherpe tong deze dag presenteren. Sofie is één van de gezichten van de Keuringsdienst van Waarde en presentatrice van onder andere De Rekenkamer.
 
Marc de Dobbelaere
Algemeen Directeur Marc de Dobbelaere geeft u in zijn presentatie uitleg over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Hoe beweegt de markt zich? Wat zijn de ontwikkelingen bij de aangesloten groothandels? En welke rol speelt Zevij-Necomij hierin? De Dobbelaere geeft u inzicht.
 
Paul Bessems

Ir. Paul Bessems is blockchain consultant. Hoe kan blockchain ons helpen onze processen te vereenvoudigen en versnellen? Het doel is nieuwe technologie te combineren met nieuwe organisatiemodellen. Met concrete voorbeelden en stappen inspireert Bessems om hier mee aan de slag te gaan.

 

Ruben Mersch

Ruben Mersch is een Vlaamse filosoof en bioloog. Tijdens zijn lezing geeft Mersch concrete tips om een meningsverschil om te zetten in een constructief debat. Hoe kun je de ander overtuigen maar ook samen op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing. Het gaat dus over de praktische kant van samenwerken.

 
Mathijs Bouman
Mathijs Bouman is een Nederlandse journalist en econoom. Hij is columnist bij het Financiële Dagblad en redacteur/econoom van Nieuwsuur. Daarnaast treedt hij wekelijks op als beurscommentator bij RTL-Z Mathijs zal vanuit economisch oogpunt inzicht geven op de bouw en industrie in de Benelux.
 
Björn Kuipers

Björn Kuipers is één van de beste scheidsrechters ter wereld en floot al drie keer een Europese finale. Met Team Kuipers was er afgelopen zomer toch een Nederlands team actief in Rusland op het WK. Op Zevij-Necomij NXT maakt deze eigenaar van twee Jumbo-supermarkten een perfecte link tussen het ondernemen en topsport.